Solucions per a la neteja urbana

Des d’Envirocat som distribuïdors de maquinària de neteja urbana per a tota Catalunya. Oferim tot tipus de solucions que s’adapten perfectament a les circumstàncies de cada client. Vols conèixer millor les marques que distribuïm?

  • DFSK. Els vehicles d’aquesta casa es caracteritzen per ser altament versàtils i, sobretot, presentar una excel·lent relació qualitat-preu. Destaquen els seus vehicles comercials lleugers, utilitaris ecològics, vehicles de manteniment i serveis municipals. La peça estrella és el K01HE.
  • ALKÈ. Es tracta d’un fabricant de vehicles elèctrics homologats per a circular a carretera. Tots els seus vehicles són d’una gran qualitat i presenten unes prestacions excel·lents. D’aquesta casa destaquem l’ALKÈ ATX.
  • AUSA. És un fabricant global de vehicles compactes destinats a la neteja i el manteniment d’espais tant públics com privats. El seu catàleg es caracteritza per vehicles amb una alta productivitat i molt baix impacte ambiental.
  • CAYVOL. Totes les seves solucions tenen en comú una gran resistència i durabilitat. Tenen tot tipus de maquinària específica com carrosseries basculants, plataformes elevadores, plataformes porta-vehicles, grues sobre camió, equips especials, etc.
  • KÄRCHER. És una empresa líder en tasques de neteja. Tenen una àmplia gamma de productes per a tot tipus d’empreses, des d’automoció, construcció i indústria fins a agricultura, hostaleria i comerços. D’entre tots els seus productes, destaquem la MC250.
  • HIDRA. Experts en netejadores d’alta pressió, tant amb aigua freda com calenta, motor elèctric o de combustió. Una fantàstica solució per a la neteja diària d’equips, aparells, vehicles o edificis.

Vols més informació sobre els nostres serveis de neteja? Pots contactar amb nosaltres sense compromís i aclarirem tots els teus dubtes!

VOLS REBRE LA NEWSLETTER?

Hola!

Si vols rebre les notícies del blog al teu correu, subscriu-te. Rebràs un correu quan pengem una notícia nova. 

No som pesats, només pengem notícies de tant en tant. :)