VEHICLES ELÈCTRICS

VEHICLES ELÈCTRICS

Vehicles destinats a constructors, pagesos, manipulació de carreges en general. ENVIROCAT, distribuïdors per a tota Catalunya.

ADDAX

TOTALMENT PERSONALITZABLE PER A ADAPTAR-SE A LES SEVES NECESSITATS ESPECÍFIQUES

Vehicle amb una cosa en ment: el control total de la personalització. L’adaptabilitat i versatilitat dels vehicles utilitaris contribueix a l’èxit de qualsevol empresa que els necessiti.
Des del lliurament de paquets a domicili en els estrets carrers d’una ciutat històrica, fins a la recollida d’escombraries en un campus universitari…

ALKÈ

Vehicles elèctrics , sense emisions de CO2 i sense contaminació acústica. Els vehicles elèctrics de petites dimensions permeten treballar en llocs tancats, en zones on el tràfic està limitat o on les restriccions ambientals són molt estrictes. És perfecte per moures en campus universitaris, residències, centres esportius, àrees naturals protegides, resorts, càmpings, clubs nàutics, ports esportius.

ENVIROCAT en som distribuidors a tota Catalunya.

DFSK

Vehicles comercials lleugers, utilitaris ecològics, vehicles de manteniment i servei municipal, amb una molt bona relació qualitat preu. 

Amplia gamma de carrossats,pick up, furgonetes, ecogarden, recolectors, equips alta presió, plataforma aèrea, grua autocargant, és un vehicle ideal per la mobilitat urbana.

ENVIROCAT en som distribuidors a Girona i Lleida.

VOLS QUE ET CONTACTE'M? DEMANA'NS INFORMACIÓ!