RECICLATGE

VEHICLES ELÈCTRICS

Vehicles destinats a constructors, pagesos, manipulació de carreges en general. ENVIROCAT, distribuïdors per a tota Catalunya.

HAMMEL

Tecnologia innovadora en matèria de residus i reciclatge.

ERIEZ

Eriez, el major fabricant a nivell mundial de sistemes de separació i detecció de fèrrics i no fèrrics.

MCCLOSKEY

Des de 1985 PROVAT EN CAMP A tot el món McCloskey International Limited lidera la indústria de garbellat i trituració amb una línia completa d’equips per a qualsevol treball.

BANO

Trituració i valorització de residus, metalls, fustes contaminades amb metalls, etc.

Austropressen

Les innovacions intel·ligents i els coneixements sobre els productes són la base sobre la qual Austropressen fa realitat de manera fiable la màxima qualitat, la tecnologia més avançada i la durabilitat. Personalitat i experiència garanteixen que nombroses instal·lacions d’eliminació de residus de tot el món siguin clients satisfets de Austropressen. I això és així des de fa 50 anys, a tot el món i en gairebé tots els àmbits de la indústria de gestió de residus.

Una densa xarxa de socis de servei i vendes garanteix les elevades exigències pròpies de l’empresa quant a servei i satisfacció del client.

CARNOVALI

Els contenidors i compactadores de reciclatge són eines essencials per a la gestió de residus. Contribueixen a la reducció de la quantitat de residus enviats als abocadors i fomenten la recuperació de materials útils per a la seva reutilització.

VOLS QUE ET CONTACTE'M? DEMANA'NS INFORMACIÓ!
Skip to content