Nova marca a Envirocat: Evum Motors

Heu sentit mai a parlar sobre Evum Motors? És una marca de vehicles comercials amb tracció total i elèctrica.

Des d’Envirocat confiem en les millors marques i avui us venim a presentar la nova incorporació a l’empresa que són els vehicles d’Evum Motors, una marca alemana que va sorgir d’un projecte d’investigació de la Universitat de Múnich i es dedica a la creació i producció de vehicles comercials ecològics, econòmics i multi usos.

El aCar d’Evum Motors està dissenyat com un vehicle per a l’agricultura, el comerç, la indústria, ús municipal entre d’altres i com un vehicle multiusos pels països emergents, ja que és un vehicle econòmic i respectuós amb el medi ambient.

ACar és un vehicle compacte que té tracció a totes les rodes el que li permet tenir una càrrega útil de 1000 kg i arribar fins als 70 kilòmetres per hora. És un vehicle totalment elèctric i cada càrrega dona per una capacitat de 200 km. Tot i això, és un vehicle modificable a cada client i a cada situació i, per tant, es pot adaptar a les millores necessàries.

Evum Motors és una empresa que aspira a portar al mercat un vehicle útil, necessari, elèctric i que es pugui finançar i produir a tots els països del món per tal d’establir una mobilitat elèctrica, sostenible i assequible pels països en subdesenvolupats. L’objectiu de l’empresa és resoldre les feines quotidianes a partir de vehicles totalment elèctrics, potents, però senzills per tal que facilitin la feina a partir del transport, i nosaltres ens afegim a aquest objectiu gràcies a ells. 

Vols descobrir més sobre els vehicles que t’ofereixen? A Envirocat ens encarreguem de la distribució i rènting dels vehicles d’Evum Motors i moltes altres marques més; demana més informació sense compromís! 

VOLS REBRE LA NEWSLETTER?

Hola!

Si vols rebre les notícies del blog al teu correu, subscriu-te. Rebràs un correu quan pengem una notícia nova. 

No som pesats, només pengem notícies de tant en tant. :)

Skip to content