NETEJA URBANA

NETEJA URBANA

Vehicles destinats a la neteja i manteniment d’espais públics i privats.

ENVIROCAT, distribuïdors per a tota Catalunya.

ALKÈ

Alké és un fabricant de vehicles elèctrics homologats per circular en carretera, amb seu a Itàlia de Nord, amb més de 25 anys d’experiència, els seus vehicles són de gran qualitat i altes prestacions

ALKÉ ATX

Fins a 200 km de autonomia
100% elèctric: 0 emisions
Homologat per circular en la via pública
Capacitat de càrrega màxima (xassis): 1.630 kg
Capacitat màxima de remolc: 4.500 kg (en àrees privades) 2 i 4 places

Consulti els diferents carrossats.

Vehicles elèctrics , sense emissions de CO2 i sense contaminació acústica.
Els vehicles elèctrics de petites dimensions permeten treballar en llocs tancats, en zones on el tràfic està limitat o on les restriccions ambientals són molt estrictes.

Perfecte per moure’s en campus universitaris, residències, centres esportius, àrees naturals protegides, ressorts, càmpings, clubs nàutics, ports esportius.

Amb capacitat per arrossegar fins a 4500kg

DFSK

Vehicles comercials lleugers, utilitaris ecològics, vehicles de manteniment i servei municipal, amb una molt bona relació qualitat preu.

Amplia gamma de carrossats, pick up, furgonetes, eco garden, recol·lectors, equips alta pressió, plataforma aèria, grua auto carregant, és un vehicle ideal per la mobilitat urbana.

K01HE

Vehicles propulsat amb electricitat, gas natural, o gas GLP.

Sèrie K01he – La teva mobilitat urbana sostenible, robusta, compacta i pràctica.

  • · 0 emissions
  • · Fins a 1000 kg de càrrega
  • · Bateries de liti
  • · 140 km autonomia
  • · Velocitat 65 km/ h

La K01HE és una de les millors furgonetes elèctriques del mercat per la seva gran relació qualitat-preu.

I cal destacar el fet de la facilitat de càrrega en necessitar un simple endoll estàndard per a una càrrega completa en 4 hores.

Els vehicles elèctrics DFSK compten amb bateries LiFePO4, una tecnologia que es caracteritza per una major durabilitat, major potència i per ser molt més segures que les bateries més comunes de LiCoO2.

AUSA

Empresa del grup AUSA, és fabricant global de vehicles compactes destinats a la neteja i manteniment d’espais públics i privats.
Ofereix solucions intel·ligents amb la màxima productivitat i el menor impacte ambiental, responent a las necessitats del mercat amb una orientació proactiva.

Les seves màquines d’escombrar es distingeixen per la duresa, fiabilitat i disseny i amb un know-how industrial de més de 60 anys.

CAYVOL

La solució perfecta a les seves necessitats, carrosseries basculants, plataformes elevadores, Multicontainer, Multivol, Plataformes porta-vehicles, Grues sobre camió, deixalleries mòbils i equips especials.


Cayvol és una marca amb una gran trajectòria i molta experiència en donar solucions de gran resistència i durabilitat.

KÄRCHER

Confiar en l’empresa líder en les tasques de neteja és garantia d’èxit.

Cada sector té unes necessitats específiques i Kärcher li dóna la solució òptima per a les tasques de neteja. Consulti l’àmplia gamma de productes que oferim per a empreses d’automoció, construcció, empreses de neteja, institucions sanitàries, hostaleria, indústria, agricultura, servei públic i municipalitats, càmpings, comerços i transport.

Solucions en :

  • · Hidra netejadores d’alta pressió
  • · Aspiradores
  • · Fregadores
  • · Escombradores
  • · Màquines estacionaries

MC250

Per a espais públics, ús professional continu en grans superfícies d’aparcaments, recintes firals i zones industrials.

“Escombradora -aspiradora” un equip amb un disseny atractiu i un rendiment de neteja sense igual amb baixes revolucions per minut, una gran velocitat de transport de 60 km/h i una comoditat de conducció màxima.


L’àmplia cabina, que també es pot climatitzar opcionalment, està proveïda de seients que protegeixen l’esquena i un concepte de maneig ergonòmic amb display multi funció de fàcil ús en el volant.

L’equip és apropiat per a ciutats i municipis de qualsevol grandària, el seu manteniment és senzill i destaca a més per les seves baixes emissions de gasos i partícules.

HIDRA

Les netejadores d’alta pressió Kärcher funcionen amb aigua freda o calenta, amb motor elèctric o de combustió, poden ser mòbils o estacionaries.

Pensades per a la neteja diària d’aparells, equips, vehicles i edificis. Alta pressió i un gran caudal d’aigua. Perfectes per a grans superfícies.

VOLS QUE ET CONTACTE'M? DEMANA'NS INFORMACIÓ!