Hako 2200 i CityCat 5006

Envirocat, us proporcionem una gran varietat de vehicles de neteja i manteniment d’espais públics i privats. També oferim solucions d’arrendament amb períodes de contracte que van des de l’1 dia fins als 5 anys, adaptant-nos sempre el màxim possible als requeriments de cada client.

Avui volem parlar-vos de dos dels nostres vehicles per a la neteja i manteniment preferits. Esteu preparats?

El primer model és el Citymaster 2200, que prové de la marca Hako, que es defineix com una màquina escombradora multifuncional de 6 tones. Assoleix la màxima eficiència econòmica i el màxim rendiment de neteja en solucions de neteja municipals. La Citymaster 2200 compleix amb les exigències més altes en termes de qualitat, gràcies a una qualitat de construcció superior, treballada en cada detall.

Les seves característiques principals són:

  • Treballa fins i tot en àrees de difícil accés gràcies als seus raspalls dobles i triples.
  • Ofereix un control professional dels raspalls de sèrie.
  • Confort i pel conductor superior.
  • La tremuja és la més gran de la seva classe, amb una capacitat de 2 m³.
  • Dissenyada per a treballar amb el menor soroll possible

El segon model del qual us volem parlar és CityCat 5006 de la marca RosRoca, amb una màxima maniobrabilitat i enginyós disseny. L’escombradora compacta CityCat 5006 és una referència per a les escombradores compactes gràcies a la seva estructura bàsica excepcional i a la seva tecnologia pionera.

Gràcies a la seva elevada potència d’aspiració, gran tremuja i una important funció de subministrament d’aigua, la màquina proporciona a l’operador una conducció fàcil i un màxim confort. L’espaiosa cabina es pot equipar amb tres seients i a més a més té uns grans finestrals que ofereix una visibilitat excel·lent. Les mesures externes compactes i la direcció assistida a les quatre rodes proporcionen al vehicle la millor maniobrabilitat i sempre garanteixen la màxima estabilitat i higiene durant el servei diari.

Vols més informació sobre els nostres productes i serveis de neteja? Pots contactar amb nosaltres sense compromís i aclarirem tots els teus dubtes!

VOLS REBRE LA NEWSLETTER?

Hola!

Si vols rebre les notícies del blog al teu correu, subscriu-te. Rebràs un correu quan pengem una notícia nova. 

No som pesats, només pengem notícies de tant en tant. :)