Envirocat serveis: neteja urbana sostenible

Els serveis d’Envirocat neixen per donar solució a les necessitats de la mobilitat urbana. Un d’aquests serveis és el de neteja urbana. Una sèrie de vehicles destinats a la neteja i manteniment d’espais públics i privats.

Per tal de poder oferir el millor servei en cada moment tenim una gamma de maquinària molt àmplia. Des d’Envirocat distribuïm les millors marques a tota Catalunya. Ara cada cop més, apostar per vehicles elèctrics, és el futur. Sobretot pel que fa a una mobilitat urbana sostenible. Aquest son dos vehicles destinats al nostre servei de neteja urbana:

ALKÉ ATX

Aquest model 100% elèctric té fins a 200 km d’autonomia. Amb una inclinació superable fins al 35% el converteixen en un vehicle únic en la seva categoria. Perquè mantenen unes prestacions elevades en les pujades o en els terrenys difícils.

Té una capacitat de càrrega de 1.630 kg gràcies a la seva estructura robusta.

DFSK – K01HE

La K01HE és la pick-up perfecta per entorns urbans, espais industrials i complexos. Un vehicle propulsat amb electricitat, gas natural o gas GLP. La característica que converteix aquest vehicle és una eina tan interessant és la seva capacitat de transformació. Gràcies a les seves 30 combinacions possibles s’adapta a totes les necessitats que sorgeixen. El conjunt de les seves prestacions el converteixen en un dels vehicles industrials més avançats.

Són vehicles que s’adapten a les restriccions de mobilitats d’algunes ciutats. També respecten el medi ambient amb 0 emissions i tenen una carrosseria adequada per territoris urbans. Ja són molt els municipis que aposten per aquest servei respectuós amb el medi ambient.

VOLS REBRE LA NEWSLETTER?

Hola!

Si vols rebre les notícies del blog al teu correu, subscriu-te. Rebràs un correu quan pengem una notícia nova. 

No som pesats, només pengem notícies de tant en tant. :)