Els últims esdeveniments als quals hem participat

FIRA MUNICIPALIA

La Fira Municipalia de Lleida es celebra a l’Edifici Mercolleida, del 17 al 19 d’octubre.

Aquesta fira biennal és la més important del sector i un referent per als ajuntaments que troben en aquest espai les millors solucions per a la gestió municipal.

És el punt de trobada indispensable per conèixer les propostes més innovadores i eficients, amb una gran àrea d’exposició de les empreses líders del sector. Amb espais per compartir experiències, reptes actuals i coneixements en conferències, jornades i missions internacionals.

Escombradores SUMA

Líder del seu sector, SUMA Electric és una empresa fundada a Múrcia (Espanya) l’any 2018 per professionals del sector. Amb més de 20 anys d’experiència en la importació, distribució i comercialització de vehicles i maquinària industrial destinada al sector públic. La seva missió s’orienta en la importació, desenvolupament i adequació als estàndards europeus de maquinàries de neteja viària totalment elèctriques, amb una relació qualitat preu imbatible. De tal manera que el producte final siguin unes màquines fiables, de qualitat i amb la major rendibilitat amb els clients.

Les seves escombradores, són vehicles i equips amb zero emissions CO2, amb respecte pel medi ambient i 100% elèctriques, sense renunciar a la productivitat i eficiència a la feina diària.

FIRA DE MOSTRES

La Fira de Mostres de Girona representa una gran oportunitat per a presentar productes i establir contactes. Activa del 28 a l’1 de novembre, és una de les fires multisectorials més gran de Catalunya.

Exposant les marques líders en el sector, vam poder mostrar i presentar la maquinària més fiable per a la gestió municipal. DFSK Elèctrics, MERLO i SUMA Electric entre d’altres.

Per a més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

VOLS REBRE LA NEWSLETTER?

Hola!

Si vols rebre les notícies del blog al teu correu, subscriu-te. Rebràs un correu quan pengem una notícia nova. 

No som pesats, només pengem notícies de tant en tant. :)

Ves al contingut