Els turismes que et canviaran la visió sobre la mobilitat

A Envirocat us oferim els vehicles de la casa DFSK, tres models de turisme que us canviaran la visió sobre la mobilitat, ja que gràcies al disseny i a les prestacions que tenen, s’adapten a tots els conductors. A continuació us expliquem què els fa únics; escull el que més s’adapti a les teves necessitats.

SUV 580

Es tracta d’un vehicle pensat per a conductors exigents, que busquen el millor tant per ciutat com carretera. Disponible en dues versions, Luxury i Intelligent per a que el teu dia a dia sigui un luxe. Es tracta d’un tot terreny pensat per la comoditat de tota la família. 

FENGON 5

El primer d’una saga de versions SUV COUPÉ, amb un disseny elegant i innovador que ha captivat els clients que confien en la marca superant totes les seves expectatives. Un model agressiu i esportiu disponible en dues versions Luxury i Intelligent per moure’t amb total comoditat tant a la carretera com a la ciutat.

SERES 3

El model de SUV elèctric, el primer turisme de 0 emissions i 100% elèctric de la marca. El seu disseny compacte i els seus acabats Premium  el fan únic, amb 5 places que el fan el model perfecte per a qualsevol conductor o passatger. La seva bateria té una autonomia d’entre 405 i 360km, amb una potència màxima de 120kW i una capacitat d’acceleració de 0 a 100km/h en 8,9 segons. L’E3 aposta per un acabat full equip de sèrie, amb unes prestacions excel·lents que en marquen la diferència.

Si t’hem convençut i vols descobrir més sobre aquests vehicles increïbles, contacta amb nosaltres sense compromís i t’informarem de tot.

Telèfon: 972 47 80 31

Email: info@envirocat.cat

VOLS REBRE LA NEWSLETTER?

Hola!

Si vols rebre les notícies del blog al teu correu, subscriu-te. Rebràs un correu quan pengem una notícia nova. 

No som pesats, només pengem notícies de tant en tant. :)