Els nostres serveis

Fins ara, hem estat parlant de totes les marques que oferim, però en aquesta entrada volem centrar-nos a resumir-vos i numerar tots els serveis que oferim com a empresa.
Envirocat és una empresa que ofereix serveis per a la mobilitat i neteja urbana. Posem a la disposició dels Ajuntaments i empreses els vehicles i maquinària necessària per a realitzar uns certs serveis de neteja, mobilitat i manteniment de les vies urbanes, parcs i altres ubicacions.

Els nostres serveis es basen en:

  • Vehicles elèctrics: oferim diferents marques de vehicles elèctrics per a diferents serveis, com a enviament de paqueteria, mobilitat per campus universitaris, entre altres.
  • Escombrariaires: disposem de maquinària mòbil encarregada d’escombrar els carrers i zones urbanes. Comptem amb dues de les millors marques, les quals ofereixen maquinària adaptada a les necessitats de neteja urbana.
  • Màquines telescòpiques: aquestes màquines s’utilitzen per a la manipulació d’objectes grans i pesats. Oferim la marca Merlo, la qual ofereix també una àmplia gamma d’accessoris.
  • Neteja industrial: disposem de màquines de neteja industrial o neteja d’urbanisme per a mantenir nets els espais més freqüentats.
  • Reciclatge: un altre dels nostres serveis és oferir maquinària de reciclatge, amb més de cinc marques disponibles per a dur a terme diferents tasques sobre la gestió de residus.

Des d’Envirocat, oferim el lloguer de totes aquestes maquinàries tenint en compte les teves necessitats. És per això que l’últim dels nostres serveis, però no per això el menys important, és el servei de postvenda, a través del qual ens posem a la vostra disposició per a oferir els recursos necessaris perquè es puguin dur a terme les tasques necessàries amb èxit.

VOLS REBRE LA NEWSLETTER?

Hola!

Si vols rebre les notícies del blog al teu correu, subscriu-te. Rebràs un correu quan pengem una notícia nova. 

No som pesats, només pengem notícies de tant en tant. :)