El SUV que t’enamorarà: F5

El disseny esportiu del F5 no deixa indiferent a ningú. Llandes de 19 polsades, apertura automàtica del maleter amb comandament a distància, miralls elèctric abatibles i sensor de pàrquing a la zona frontal i darrere, entre molts altres: està pensat i dissenyat per a sorprendre en tots els aspectes.

El DFSK F5 arriba als 137 CV de potència i destaca per la seva elevada eficiència en quant a rendiment i consum. Aquest SUV compta amb l’última tecnologia en seguretat activa i passiva: controls d’estabilitat i tracció, control creuer, frens ABS/EDB, sistema d’assistència de frenada d’emergència, control de pressió de neumàtics, i molt més. Sense dubte, per poder gaudir d’una conducció amb tota la seguretat. 

No trobaràs un SUV esportiu amb equipament més avançat ni a preu més competitiu. Compta amb tots els detalls en que puguis pensar per a que la conducció sigui més fàcil, com càmera i ultrasons d’aparcament, pantalla de 10,25”, gravació de conducció, navegador, entrades USB, i molt més.

Si t’ha captivat tant com a nosaltres i t’has quedat amb ganes de descobrir més, contacta amb nosaltres sense compromís per informar-te!

VOLS REBRE LA NEWSLETTER?

Hola!

Si vols rebre les notícies del blog al teu correu, subscriu-te. Rebràs un correu quan pengem una notícia nova. 

No som pesats, només pengem notícies de tant en tant. :)