Egholm: explorem una de les marques en les quals més confiem

A Envirocat confiem en marques que ens subministren màquines de qualitat, és per això que confiem en Egholm, que a més està centrat en el desenvolupament, innovació i qualitat de la maquinària que ofereixen a diferents parts de tot el món.

Egholm s’encarrega de desenvolupar, produir i comercialitzar màquines que mantenen els carrers nets, igual que els parcs i àrees a l’aire lliure, aconseguint el resultat més atractiu possible.

És una marca familiar que va néixer amb la intenció de dedicar-li atenció a cada detall i a la qualitat, fundada per veritables artesans de Dinamarca. És una de les marques en les quals Envirocat confia per a mantenir les ciutats netes, atractives i ben mantingudes. 

Compten amb màquines per a desenvolupar diferents funcions: escombrar, tallar la gespa, desherbar, tallar tanques i netejar la neu, entre altres. 

Estàs són les tres màquines bàsiques per a cobrir diferents necessitats segons l’accessori requerit:

Park Ranger 2150

Aquesta màquina compacta s’encarrega del manteniment de parcs i àrees a l’aire lliure, podent ser utilitzada durant tot l’any. Amb una millora en el motor que busca millorar el rendiment i l’experiència de l’usuari, la Park Ranger 2150 obté una millora en l’economia del combustible i fa menys soroll. Inclou accessoris d’escombratge, de cura de la gespa i accessoris d’hivern, obtenint un resultat perfecte per la cura de les nostres ciutats.

City Ranger 2260

Encarregada de mantenir les àrees a l’aire lliure netes i acollidores durant tot l’any, la City Ranger 2260 ofereix una màxima versatilitat i eficiència per a garantir els millors resultats. Gràcies al seu disseny, s’ocupa de totes les tasques d’escombratge, neteja del sòl i manteniment a l’hivern de la ciutat. Amb els seus accessoris d’escombratge i cura de parcs i àrees a l’aire lliure, s’aconsegueixen resultats perfectes per al manteniment de les més petites i grans de les ciutats.

City Ranger 3070

Màquina d’alta gamma per a mantenir les grans àrees a l’aire lliure durant tot el dia de qualsevol ciutat. Compta amb un potent motor dièsel i és una veritable innovació en l’escombratge, perquè la seva escombradora de succió compta amb una amplitud i força que li permeten realitzar una àmplia varietat de tasques. També compta amb un braç del raspall accionat per ressort que es flexiona en colpejar obstacles, reduint el risc de trencament. La creació de la City Ranger 3070 s’ha centrat en garantir la màxima comoditat de l’operador i els seus accessoris es desenvolupen i fabriquen segons el requisit de la màquina.

VOLS REBRE LA NEWSLETTER?

Hola!

Si vols rebre les notícies del blog al teu correu, subscriu-te. Rebràs un correu quan pengem una notícia nova. 

No som pesats, només pengem notícies de tant en tant. :)

Skip to content