E-Worker de MERLO

A Envirocat treballem amb Merlo, una marca coneguda per la seva tecnologia avançada en el camp dels manipuladors telescòpics. Disposem d’una gran varietat de vehicles destinats a la manipulació de càrregues, però concretament ara parlarem de l’e-Worker, el teu Merlo elèctric.


Dissenyat per a:

  • Reduir els nivells de soroll
  • Tenir una emissió contaminant zero
  • Incrementar la maniobrabilitat en espais reduïts
  • Reduir els costs operatius


Al tractar-se d’un vehicle relativament petit, té una fàcil entrada que aporta el màxim confort i màxima visibilitat per a tots els operadors. Així mateix, la màquina és 100% elèctrica, i per tant el paquet de bateries pot alimentar la bomba hidràulica per als moviments del braç i els motors elèctrics per a la tracció i el moviment de la màquina.

Tot i que e-Worker és un sol model, consta de dues versions. Per una banda tenim e-Worker 25.2-60 de 2 rodes motrius (2WD) i per altra banda hi ha e-Worker 25.5-90 de 4 rodes motrius (4WD) amb una potència màxima de 90 CV, perfectes per a les diferents feines de càrrega.


L’objectiu era crear una gamma exclusiva d’elevadors telescòpics de reduïdes dimensions i que a més a més fos respectuosa amb el medi ambient. Aquesta nova gamma e-Worker és ideal per a treballar en espais tancats com estables, indústries, magatzems, entorns subterranis… i garanteix el funcionament i la tracció inclús en situacions de tot terreny. En conjunt, s’ha creat una nova idea de manipulació, i el que és més important, és segur i respecta el medi ambient.


Per a més informació contacta amb nosaltres i t’ho explicarem tot!

VOLS REBRE LA NEWSLETTER?

Hola!

Si vols rebre les notícies del blog al teu correu, subscriu-te. Rebràs un correu quan pengem una notícia nova. 

No som pesats, només pengem notícies de tant en tant. :)