DFSK 580: Molt més que un turisme

L’empresa DFKS, coneguda per la producció de vehicles comercials, va decidir innovar i llançar al mercat el seu SUV DFSK 580. Un cotxe flexible, espaiós, còmode i amb estil. El model té disponible dues versions; Luxury i Intelligent. Les dues versions són molt similars, però el model Intelligent ofereix més prestacions que el Luxury. El cotxe compta amb set places que permet adaptar els espais al teu gust. Ja que, el canvi de seients crea un espai multifuncional que s’adapta a les teves necessitats.

El DFSK 580 és un cotxe atractiu i amb un disseny avantguardista. Encaixa perfectament a l’harmonia dels cotxes europeus. És la combinació perfecta entre un vehicle eco i un vehicle familiar. El seu disseny interior i exterior té uns acabats que cuiden fins a l’últim detall. Amb un motor Turboalimentat 1,5T + Transmissió CVT 6MT ofereix potència. Té una llargada de 4680 mm, amplada de 1845 mm, alçada de 1745 mm i pes de 1510 kg.

En el seu interior conté última tecnologia gràcies al seu ordinador a bord i la pantalla tàctic multifunció. Tot el seu sistema et facilita la conducció prudent i segura. L’assistent d’aparcament, el sistema de so HD i el seu sostre solar panoràmic són algunes de les característiques que et faran gaudir de cada viatge. El cotxe compta amb seguretat intel·ligent, una assistència electrònica que fa el vehicle més segur. Sistema de control de pressió de pneumàtics, càmera amb sensor, ABS, control de creuer, entre d’altres.

El conjunt de prestacions que ofereix el DFSK 580 junt amb el seu preu fa que sigui un cotxe prèmium i accessible. És una inversió intel·ligent en família i el millor company de viatge. Una proposta de cotxe amb molta personalitat.

VOLS REBRE LA NEWSLETTER?

Hola!

Si vols rebre les notícies del blog al teu correu, subscriu-te. Rebràs un correu quan pengem una notícia nova. 

No som pesats, només pengem notícies de tant en tant. :)