Nou DFSK SERES 3

Un cotxe que es preocupa pel medi ambient al mateix temps que t’aporta una conducció segura? Estem parlant del nou suv urbà 100% elèctric.

Es podria dir que el valor afegit i el que el diferencia dels altres cotxes és el seu propulsor elèctric, que és molt més potent que altres rivals. També arriba al mercat espanyol amb un únic acabat, Advanced, el qual ofereix un ampli equipament i una perfecta assistència a la conducció.

Si parlem de les mides del cotxe, el DFSK Seres 3 és un vehicle de mida compacte, ja que fa 4,38 m de llarg, 1,85 m d’amplada i 1,65 m d’altura. La capacitat és de 5 places i el maleter ofereix fins a 310 litres de capacitat, que podria arribar a ser de 1250 litres si es treu l’última fila.

Si es fa referència a les prestacions, aquestes són de 160km/h de màxima i una acceleració des de parat fins als 100km/h en 8,9 segons.

Pel que fa a l’interior del cotxe, els seients elèctrics de pell són còmodes i la postura està molt ben encertada. L’acabat és complet i està dotat d’una pantalla tàctil de 10,25”, climatitzador, sostre solar, pilots full led, etc.

El disseny del cotxe E3, es pot trobar disponible en quatre colors perquè el client esculli el que més li agradi.

El DFSK SERES 3 ha aconseguit la relació qualitat-preu a la perfecció, comptant amb un equipament de sèrie i un comportament dinàmic suau.

VOLS REBRE LA NEWSLETTER?

Hola!

Si vols rebre les notícies del blog al teu correu, subscriu-te. Rebràs un correu quan pengem una notícia nova. 

No som pesats, només pengem notícies de tant en tant. :)