ESCOMBRADORES

VEHICLES ELÈCTRICS

Vehicles destinats a constructors, pagesos, manipulació de carreges en general. ENVIROCAT, distribuïdors per a tota Catalunya.

MACRO

Escombradores de CARRETERES

LA LÍNIA DEDICADA A ZONES URBANES I PERIFRES

Garantir la neteja de carrers, places, aparcaments públics i nuclis històrics significa garantir un servei precís i constant durant tot l’any sense afectar negativament l’ habitabilitat de la ciutat , el benestar dels ciutadans i la seguretat dels operaris. La tecnologia dels models dissenyats per funcionar en aquest context particular s’orienta cap a quatre objectius principals: senzillesa d’ús , reducció de consum, baix impacte ambiental, ràpid retorn de la inversió .

EGHOLM

Fabricades per artesans a Dinamarca, les màquines Egholm estan en funcionament en ciutats i parcs de tot el món. Les màquines Egholm ofereixen resultats perfectes a les tasques més complexes.

Es construeixen amb un profund respecte per l’artesania i amb atenció al detall i la qualitat, tant per a l’operari com per als qui gaudiran del resultat final del treball realitzat.

Egholm A/S és una empresa familiar amb profundes arrels en l’oest de Dinamarca.  Subministrem màquines de qualitat i accessoris funcionals. Centrats en el desenvolupament, la innovació i la qualitat.

VOLS QUE ET CONTACTE'M? DEMANA'NS INFORMACIÓ!
Skip to content