Descobreix Macroclean

Un dels nostres serveis es neteja urbana i, per tant, volem oferir-vos la millor tecnologia i els millors vehicles destinats a aquesta funció.

Macroclean és una empresa que el seu desenvolupament es basa en la capacitat d’utilitzar tecnologies de punta que beneficien al medi ambient i a tots els actors involucrats en les activitats de neteja. Gràcies a això han pogut desenvolupar els coneixements necessaris del sector per a així poder crear màquines d’escombratge amb un alt rendiment i automatització.

Les seves escombradores són d’última generació fetes per netejar de forma segura i còmoda. Aquestes tenen diferents virtuts a destacar:

  • Comoditat de cabina:

La cabina ha estat creada de manera que sigui còmoda i espaiosa pels conductors, aïllada de la temperatura exterior, el soroll, la pols i la vibració perquè sigui el més còmoda possible sense que afecti el rendiment de la màquina i millori el dia del treballador.

  • Sistema de diagnòstic:

Els diagnòstics garanteixen la notificació oportuna de qualsevol falla, fins i tot si l’operador no la detecta. Gràcies al sistema de codificació, simplement li diu al centre de servei el codi que es mostra en la pantalla i un tècnic està llest per a solucionar el problema.

  • Easy start:

A la màquina hi ha el botó “easy start” per tal de garantir facilitat a l’hora d’operar i fer servir el vehicle. Aquest botó serveix perquè s’activin de manera automàtica totes les funcions de la màquina.

Des de Envirocat confiem en Macroclean, ja que és una empresa italiana segura i amb experiència en el sector i considerem que les seves màquines de neteja tenen totes les funcions necessàries i s’utilitzen de manera fàcil i segura.

VOLS REBRE LA NEWSLETTER?

Hola!

Si vols rebre les notícies del blog al teu correu, subscriu-te. Rebràs un correu quan pengem una notícia nova. 

No som pesats, només pengem notícies de tant en tant. :)

Skip to content