DISTRIBUIDORS DE LES MILLORS MARQUES

El nostre saber fer constant ha fet que les millors marques del mercat dipositin la seva confiança en nosaltres per fer-nos distribuïdors seus a la província de Girona.

Treballem colze a colze amb importadors i fabricants per poder oferir-vos el millor servei i la millor solució en cada cas.

DFSK Vehicles comercials lleugers, utilitaris ecològics amb una molt bona relació qualitat preu.  Amplia gama de carrossats, ideal per la mobilitat urbana

 

MERLO, Manipuladors telescòpics amb àmplia gamma d’accessoris. Eficiència, confort i productivitat són paraules que defineixen aquesta gran marca italiana.

 

HYUNDAI HEAVY INDUSTRIES Equipaments per la construcció, de l’excavadora de 1,6 Tn. a la de 120 Tn. Així com les carregadores sobre rodes de 10 a 30 Tn.

 

CAYVOL La sol·lució perfecta a les seves necessitats, carrosseries basculants, plataformes elevadores, Multicontainer, Multivol, Plataformes porta-vehicles, Grues sobre camió, deixalleries mòbils i equips especials. Molta experiència en donar sol.lucions de gran resistència i durabilitat

 

AUSA URBAN Sol·lucions innovadores per la cura de la ciutat, Neteja vial, escombradores, fregadores, hidro-netejadores, llevaneus, aspersió de sal, grues elevadores, tot en un sol vehicle.

 

MULTIONE màquina compacte, articulada multi funcional, descobreixi les més de  170 aplicacions que ofereix.

 

HAMMEL Liders en tecnologia de trituració. Plantes complertes en el tractament de Fustes, escombraries i Metalls.

 

TEREX FINLAY Té una gamma d’equips mòbils de trituració, cribat, rentat i reciclat per canteres mineria construcció demolició i reciclatge.

 

Confiar en l'empresa líder en les tasques de neteja és garantia d'èxit.

Cada sector te unes necessitats específiques i Kärcher li dóna  la solució òptima per a les tasques de neteja, consulti l'àmplia gamma de producte que oferim per a empreses d'automoció, construcció, empreses de neteja, institucions sanitàries, Hostaleria, Indústria, Agricultura, servei públic i municipalitats, comerços i transport.

Fabricant especialista en accessoris hidràulics. Cizalla, martell, triturador, processador múltiples....

La missió de l'equip Danieli és servir als clients amb la planta competitiva i la tecnologia de procés / automatització per produir qualitat a la depreciació i efectiu de producció més baixos costos i oferir serveis eficaços servei post-venda. L'espectre de la tecnologia i el procés de know-how rellevant proporcionada per les nostres línies de productes, la ben coneguda tendència cap a la innovació i alta fiabilitat són les millors garanties per aconseguir aquest objectiu.

Vehicles elèctrics de transport a l'interior d'estructures industrials, civils i turístics. Versàtils i potents capaç de satisfer les teves necessitats.

Qualsevol que sigui la seva exigència per a la neteja dels paviments interns o externs, en Comac trobarà sempre la màquina ideal.

Una àmplia gamma de models satisfà les més variades exigències de neteja.

Comac és des de sempre el proveïdor global per al professional de la neteja, un usuari preparat i exigent que sempre ha trobat en Comac un soci perfecte per treballar amb la màxima competència.

SERVEIS PER

A LA MOBILITAT

I NETEJA URBANA

 

 

 

 

 

Avinguda Països Catalans, 165

RIUDELLOTS DE LA SELVA (Girona)

Telèfon: +34 972 47 80 31

©envirocat //  2016  |